Lige ved og næsten for Michael Jensens L-Tek

20. januar 2014

L-tek lige ved og næsten til DM i indefodbold

De lokale repræsentanter ved Unibet DM i Grenaa lagde stærkt ud, men manglede heldet i mellemrunden

 

Indendørs specialisterne fra L-tek I Nørager gjorde en god figur ved Unibet DM i indefodbold, som lørdag eftermiddag og aften blev afviklet i Grenaa Idrætscenter.

Landets ti bedste indefodboldhold havde kvalificeret sig til DM-stævnet og L-tek lagde stærkt ud med at besejre DM-favoritterne fra Hobro Apotek med 3-2 i stævnets første kamp.

I den næste puljekamp mod ES Stålindustri blev det uafgjort 3-3 inden Nørager-holdet i den tredje puljekamp slog et andet af favoritholdene. Ostehjørnet, med 6-3.

L-tek satte streg under sin klasse ved at slå Murermester Broe med 6-5 i den sidste puljekamp og holdet endte således som sikker puljevinder.

 

Tabte begge kampe i mellemrunden

Stævnet blev afviklet med to indledende puljer med fem hold i hver. De tre bedst placerede gik videre til en mellemrunde med to puljer med hver tre hold.

I mellemrunden kom der grus i maskineriet hos L-tek, da holdet i den første mellemrundekamp igen stødte ind i favoritterne Hobro Apotek, som kun med meget stort besvær havde listet sig med i mellemrunden.

“L-tek var foran hele kampen, men tabte med 5-4 på et mål fem sekunder før tid,” fortæller arrangøren, managing director Nikolaj Søjmark fra Indefodbold.dk.

I den anden mellemrundekamp blev det med 7-4 til klart nederlag for L-tek mod MD Rustfri.

Semifinalen glippede således for L-tek, som i kampen om 5.-6. pladsen tabte til Torntoft & Mortensen med 6-5.

Hobro Apotek blev endelig vinder

Omkring 800-900 tilskuere overværede stævnet og det er det hidtil største tilskuerantal i stævnets fireårige historie.

”L-tek spillede en meget fin turnerning og var fuldt på højde med de øvrige hold. Det var uheldigt, at de tabte mellemrundekampen til Hobro Apotek med et enkelt mål, som blev sat ind kort før tid,” siger Nikolaj Søjmark.

Hobro Apotek gik hele vejen og  vandt finalen og de 25.000 kr. i førstepræmie ved at besejre Sportigan Nykøbing Falster med 3-2.

Hobro Apotek var favorit til at vinde DM og var det hold, som havde samlet flest points i de forudgående grandprix-stævner rundt i landet.

L-tek måtte trøste sig med en præmie på 1.200 kr. for 6. pladsen og med at holdet fik Nicolas Bøgild udtaget til stævnets All Star hold.

 

Artikel fra:

http://norddjurs.lokalavisen.dk/l-tek-lige-ved-og-naesten-til-dm-i-indefodbold-/20140119/artikler/140119530/1457