2 gode målmænd øger intensiteten til træning

21. februar 2014

Lasse PedersenLasse Hougaard Pedersen, der her ses (i målet) for FC Djursland i en kamp mod Skive IK i 2. div. i efteråret 2013, har besluttet sig for at spille videre for Nørager.

 

Den 25 årige målmand meddelte efter nytår, at han ikke længere havde lysten til at fortsætte i FC Djursland, som han har vogtet målet for i to perioder.

I hele efteråret 2013 var han, bortset fra et par kampe, således fast mand på FC Djurslands hold i 2. division Vest, der kom skidt ud af første turneringshalvdel med kun 7 point.

Lasse Hougaard Pedersen, der også har spillet hos Auning som både ungdoms- og seniorspiller og hos Randers Freja som ungdomsspiller, er en glædelig signing for Nørager.

"Vi er selvfølgelig glade for, at Lasse har valgt at vende tilbage til Nørager, hvor han også har spillet som ungdomsspiller. Han viste til den første træning i mandags, at han er en særdeles dygtig målmand," siger Nøragers cheftræner Allan Haslund.

 

To gode målmænd

Lasse Hougaard Pedersen skal forsøge at udfylde hullet efter Nøragers mangeårige førstemålmand René Jespersen, der har valgt at trappe ned af hensyn til arbejde og familie.

"Vi har også i Martin Nygaard en dygtig målmand, og jeg er glad for, at Martin også vil give den gas i denneIMG_3125 sæson. Med to så gode målmand som Lasse og Martin får vi automatisk løftet intensiteten til træning, og det manglede vi lidt i efteråret 2013, hvor vi tit stod og manglede en målmand til træning," siger Allan Haslund.

 

Tabte 3-2 til Langå

Nørager mødte i weekenden nedrykkerne til Serie 2, Langå, i årets første træningskamp og tabte 3-2.

"Det var okay," siger Haslund. "Vi manglede flere af de faste, men de, der var med, gjorde det fint."

 

Artikel fra: http://norddjurs.lokalavisen.dk/seriefodbold-maalmand-tager-turen-fra-fc-djursland-til-noerager-/20140220/artikler/140229954/1467