Kasper Fisker Jensen 100 % klar til sæsonstart i RFC

17. februar 2014

Tidligere Nørager spiller Kasper Fisker Jensen, og i dag assistenttræner for U-14 drengene i NBK, har højst sansynligt tilkæmpet sig en plads i startopstillingen til søndagens kamp, som er den første i Superligaens forårssæson. Også NBK's nuværende målmandstræner for seniorerne, Peter Friis Jensen, ser ud til at starte i målet hos kronjyderne på søndag når Randers FC gæster Viborg FF, på Energi Viborg Arena kl. 14:00.

Kasper Fisker Jensen ser ud til at have spillet sig til en plads i startformationen hos Randers FC, når det går løs i Superligaen igen fra på søndag.Kasper Fisker Jensen ser ud til at have spillet sig til en plads i startformationen hos Randers FC, når det går løs i Superligaen igen fra på søndag.

 

Friis og Fisker fik fuld tid i sidste Randers FC test

Både Peter Friis Jensen og Kasper Fisker Jensen spillede alle 93 minutter, da Randers FC søndag spillede 2-2 mod Superligaens tophold FC Midtdjylland på AutoC Park Randers

Det er altid et klart signal fra trænerstaben, at man er med på holdkortet i den sidste test, før det går løs for alvor i turneringen.

Hos Randers FC var både Kasper Fisker Jensen (tidligere Nørager) og målmand Peter Friis Jensen (tidligere Kolind-Perstrup, IF Midtdjurs og Djurs KMV) på banen i samtlige 93 minutter, da Randers FC mødte FC Midtdjylland søndag eftermiddag på AutoC Park Randers.

Opgøret sluttede 2-2 efter, at kronjyderne havde ført 2-0 ved pausen på mål af Jonas Borring og Nicolai Brock-Madsen.

Efter pausen kom uldjyderne tilbage i opgøret og sikrede sig uafgjort på mål af Morten Duncan Rasmussen og kæmpen Paul Onuachu. Den sidste scoring faldt blot to minutter før tid.

 Peter Friis Jensen fandt momentum i Randers FC i efteråret og satte sig på pladsen som førstemålmand. Han ser ud til at fortsætte, hvor han slap, når turneringen begynder på søndag.

Peter Friis Jensen fandt momentum i Randers FC i efteråret og satte sig på pladsen som førstemålmand. Han ser ud til at fortsætte, hvor han slap, når turneringen begynder på søndag.

 

På søndag gælder det

Kasper Fisker Jensen, der nu er tilbage i Randers FC i en mere moden og fit udgave efter et succesrigt ophold i Hobro, har fået fin kritik for sin indsats i testkampene, hvor ikke mindst hans samspil med Johnny Thomsen på højre kanten har tilført holdet nye perspektiver i opspillet.

Peter Friis Jensen har været lidt på skånekost i testkampene for at få bugt med et par småskader, men han er nu fit for fight.

Søndag gælder det første runde i Superligaen i det nye år. Randers FC skal møde Viborg FF ude.

 

Artikel fra: http://norddjurs.lokalavisen.dk/friis-og-fisker-fik-fuld-tid-i-sidste-randers-fc-test-/Sport/20140216/artikler/140219588/1467