Dårlig påske for serie 1 holdet

25. april 2014

Michael Jensen (1)Michael Jensen fik marchordre tirsdag aften i Hadsten, og koster nu to spilledages karantæne.

Nørager fortsat uden sejr i Serie 1

Efter tre uafgjorte kampe i streg som indledning på sæsonen tabte Nørager tirsdag aften 3-2 ude til Hadsten og fik tilmed strittet Michael Jensen ud

Nøragers cheftræner Allan Haslund er ikke tilfreds med udbyttet af de hidtil afviklede fire kampe i Serie 1.

"Vi starter med at spille 0-0 ude mod Bjerringbro, hvor vi ikke spiller godt, leverer så en fantastisk indsats hjemme mod topholdet Hornbæk og får 1-1, for så i Påsken at spille 0-0 hjemme mod Kolind-Perstrup, hvor vi burde have lukket kampen i første halvleg, men desværre brænder et par meget store chancer, og tirsdag aften taber vi 3-2 til Hadsten efter en svag præstation," opsummerer Allan Haslund.

"Jeg havde forventet, at vi kunne have gjort det bedre, men i stedet hænger vi nu efter fire spillerunder i bremsen. Vi er da presset til at vinde de kommende kampe."

Ikke godkendt i Hadsten

Præstationen i Hadsten var Allan Haslund alt andet end tilfreds med.

"Jeg ved godt, dommeren var ualmindelig ringe, og normalt snakker jeg ikke om dommeren, men ham her var decideret dårlig," siger Allan Haslund.

"Men når det er sagt, må vi også gribe fat i os selv, for det nytter altså ikke noget at bruge tid på at ævle med dommeren og ikke kan styre sit temperament. Det kostede alt for meget mod Hadsten."

Michael Jensen modtog to gule kort. Ikke for brok, men på grund af nærkampe, som dommeren vurderede til at være for hårde, og tvillingbroderen Lasse Jensen måtte også ud med gult før pausen.

"Hadsten var stærke i front med et par hurtige folk, men holdet spillede primært på omstillinger," fortæller Allan Haslund.

"Deres tre mål burde vi have undgået. Rent defensivt var vi ikke helt oppe at ringe, som i de foregående tre kampe."

Søren BaiMartin Andersen

 

 

 

 

 

 Bai og Andersen

For Nørager scorede midtstopper Søren Bai (på hovedstød) efter hjørnespark til 1-1 og frontløber Martin Andersen til 2-2.    

"Vores målmand Lasse Pedersen begik straffespark ved stillingen 3-2, men han gjorde skaden god igen ved at redde straffesparket," fortæller Allan Haslund.

Han havde valgt at starte med Steffen Klintø, Nicki Jensen og Kenneth Fisker på bænken denne gang.

Kenneth Fisker nåede ikke frem til kampstart på grund af arbejde.

"Det skal ikke være nogen undskyldning, men en midt uge kamp i Hadsten i Serie 1 er ikke optimalt. Det var tydeligt at se på vores energiniveau," siger Haslund, der må undvære Michael Jensen i de to kommende kampe.

"Michael fik to spilledages karantæne, og det er selvfølgelig mærkværdigt, når han fik to gule kort og ikke direkte rødt. Jeg ved ikke, om han har brokket sig til dommeren på vej ud af banen, men vi må tage karantænen til efterretning. Den bliver der alligevel ikke lavet om på."

 

Artikel fra: http://norddjurs.lokalavisen.dk/seriefodbold-noerager-fortsat-uden-sejr-i-serie-1-/Sport/20140424/artikler/140429757/1467