Første sejr i foråret til serie 1

29. april 2014

Martin AndersenNøragers spillende assistenttræner Martin Andersen var holdets bedste i lokalopgøret og var også ham, der satte gang i scoringerne

Nørager besejrede godt kæmpende Auning mandskab og fik årets første sejr.

 

Auning fik ikke held til at få flyttet lørdagens lokalopgør, men de decimerede gæster formåede alligevel at presse hjemmeholdet 

Den megen støj på linjen op til lørdagens lokalopgør i Serie 1 mellem Nørager og Auning om spilletidspunktet havde tilsyneladende ikke en gunstig indflydelse på fremmødet.

Kun godt 100 tilskuere overværede kampen på Nørager Stadion, og det skuffede hjemmeholdets cheftræner Allan Haslund.

"Jeg har ingen forklaring på det lave tilskuertal. Måske spillede det ind, at Nøragers håndbolddamer spillede om oprykning på samme tidspunkt," siger Haslund.

Auning måtte undvære syv mand i forhold til seneste kamp, fordi de deltog i holdkammeraten Esben Sørensens bryllup.

Alligevel var det Auning, der startede bedst ud mod et hjemmehold, der ikke kom rigtigt ud af starthullerne før pausen uden den normale boldspreder, karantæneramte Michael Jensen.

Unge Køtter brændte straffespark

Aunings glimrende start udmøntede sig i et straffespark tidligt i kampen, som hjemmeholdets Søren Bai begik mod Aunings velspillende kaptajn, Bobby Brix.

Brix ville ikke selv tage sparket, og i stedet tog unge Frederik Køtter ansvaret på sig.

Desværre for ham og Auning tonsede han læderet et pænt stykke over mål.

"Han sparkede den mere op i luften end i retning mod målet," lyder det grinende fra Aunings cheftræner Kasper Eriksen, der dog ikke undlod at rose Køtter for, at han turde.

"Vi spillede meget ringe før pausen, hvor vores målmand Lasse Pedersen måtte ud i ti minutter, fordi han tog bolden med hænderne udenfor straffesparksfeltet. Steffen Klintø tog målmandstrøjen på, og vi fik reddet stormen af, men jeg undlod ikke at uddele en regulær skideballe i pausen," siger Allan Haslund.

Bedre efter pausen

Kort før halvtid blev Aunings Anders Friis Laursen sendt til afkøling i ti minutter.

Undertallet tvang Auning til at stå endnu mere kompakt på banen.

Nørager fik dog ikke scoret, men det skete til gengæld ret hurtigt efter, at Anders Friis Laursen var kommet på banen igen.

Nøragers bedste, Martin Andersen, gjorde det til 1-0 i det 61. minut, og blot to minutter senere var indskiftede Ronnie Bruun på pletten.

"Vi formåede ikke at omstille os hurtigt nok, da vi blev fuldtallige, og det straffede Nørager," siger Kasper Eriksen.

"Vi gjorde det bedre efter pausen, hvor jeg valgte at spille med kun tre mand i forsvaret. Kenneth Fisker blev taget ud og erstattet af Ronnie Bruun, der kom på toppen sammen med Martin Andersen," forklarer Allan Haslund.

"Vi havde et par muligheder mod slutningen af kampen, men generelt kendte vi ikke vores besøgelsestid," opsummerer Kasper Eriksen.

Stolt af sit hold

Trods nederlaget var Kasper Eriksen stolt af sit hold.

"De unge, vi havde med som erstatninger, gjorde det fremragende, og jeg var virkelig stolt over vores præstation, selv om vi måtte køre tomhændede hjem."

"Bobby Brix var vores bedste mand. Som nyudnævnt anfører bød han flot ind og udfordrede hver gang, han havde bolden."

Midt i alle roserne erkender Kasper Eriksen dog også, at der nu skal point på kontoen.

"En sejr i fem kampe er selvfølgelig ikke godt nok, og derfor skal vi have noget ud af de næste opgør mod Kolind og Hadsten. Vi møder Kolind hjemme lørdag, og der vil vi gå benhårdt efter sejren," lover Aunings cheftræner.

Første sejr

Sejren var den første til Nørager i denne sæson.

"Det var godt at få tre point, men vi må erkende, at vi kun i perioder af kampene mod Hornbæk og Kolind har spillet op til det niveau, som jeg forventer. Resten har ikke været godt nok," siger Haslund.

Nørager møder fredag aften Aastrup/Hammelev på Aastrup Stadion, og det bliver igen uden Michael Jensen, der skal afsone sin sidste af to karantænedage.

 

Artikel fra: http://norddjurs.lokalavisen.dk/seriefodbold-noerager-besejrede-godt-kaempende-auning-mandskab-/Sport/20140428/artikler/140429501/1467