NØRAGER SPILLER OM OPRYKNING TIL JYLLANDSSERIEN

22. april 2014

 IMG_3932

Nøragers håndbolddamer har klaret sig utrolig flot i denne sæson, og har vundet deres serie 1 kreds. På lørdag står den på oprykningsstævne i Assentoft hallen, hvor Nørager møder lokalrivalerne, Allingåbro IF i deres første kamp, ud af de to kampe, som venter dem.

 

Nørager Boldklub har dagens anledning arrangeret bus til Assentoft. Bussen afgår fra Futten i Nørager kl. 10:15, og kører over Vivild og Allingåbro, hvis man vil stå på.

 

Da der også bliver spillet fodbold denne dag, vil der køre bus hjem for de fodboldspillere, første bus afgår kl 13:30, mens næste bus afgår efter sidste kamp kl. 17:30, hvor der forhåbentlig er masser at fejre!

 

SÅ INGEN UNDSKYLDNINGER - ALLE MAND I HALLEN!!!!!!

KOM SÅ NØRAGER!