Uafgjort til serie 1 holdet, i årets første hjemmekamp

15. april 2014

 Nøragers Christian Mørch, der har været skadet i optakten, var særdeles godt spillende hos Nørager mod Hornbæk, ifølge cheftræner Allan Haslund. Arkivfoto: Lars Norman ThomsenNøragers Christian Mørch, der har været skadet i optakten, var særdeles godt spillende hos Nørager mod Hornbæk, ifølge cheftræner Allan Haslund.

 

Nørager spillede lige op med favoritter til oprykning

Hornbæk med den tidligere Randers FC anfører Søren Pedersen på holdet måtte nøjes med det ene point på Nørager Stadion

Nørager i Serie 1 fik en glimrende start i lørdagens hjemmekamp mod nedrykkerne fra Jyllandsserien, Hornbæk SF, da Steffen Klintø efter 6 minutter var på pletten og scorede Nøragers første mål i denne sæson.

"Vi spillede en god kamp, og første halvleg tilhørte os mod en stærk modstander, hvor der ikke var råd til fejltagelser," siger Allan Haslund, cheftræner i Nørager.

"Hornbæk spiller med et tremandsforsvar med Søren Pedersen (tidligere superligaspiller og mangeårig anfører i Randers FC, red.) som styrmand. På midtbanen har de Simon Gade (tidligere Vivild, red.) som det defensive udgangspunkt og brødrene Christian og Frederik Hoe som de offensive på midten, og to kanter, der ligger placeret højt på banen."

Hornbæks 3:5:2 opstilling betød, at Allan Haslund havde bedt sine spillere om at spille bredt med det samme, når de centralt placerede spillere fik fat i kuglen.

"Det lykkedes meget godt før pausen, hvor vi var virkelig var stærke, og hvor især Christian Mørch på højrekanten var i vigør," roser Haslund.

Hornbæk tog over

Efter pausen overtog Hornbæk mere og mere teten, mens hjemmeholdet i endnu højere grad måtte ty til omstillingsspil.

Efter 58 minutter udlignede gæsterne efter et hjørnespark, hvor hjemmeholdets omskolede midtstopper, Mark Thomassen, blev den lille i en hovedstødsduel.

"Jeg synes dog, vi hang på og stor ros til spillerne for en perfekt indstilling i hele kampen. Remis mod Hornbæk var flot, og så vil jeg også tillade mig at sige, at vi havde fem muligheder mod deres fire, så vi kunne godt have vundet med lidt større træfsikkerhed, men uafgjort var retfærdigt nok," lyder det fra Haslund. 

 

Mod Kolind-Perstrup Skærtorsdag

Skærtorsdag tager Nørager imod Kolind-Perstrup på Nørager Stadion til årets første lokalopgør.

"Det bliver også en hård kamp, hvor dagsformen bliver meget afgørende," siger Allan Haslund, der har bemærket, at lokalrivalerne fik to mand, Daniel Bagger Pedersen og Mikkel Friis Stær, smidt ud med røde kort i sæsondebuten. De to har derfor karantæne på Nørager Stadion.

Nørager har alle mand til rådighed, og for Allan Haslund er det glædeligt, at Christoffer Frandsen er ved at være klar igen efter sin skade.

Frandsen sad på bænken i lørdags sammen med Ronni Bruun og nyerhvervelsen fra Allingåbro, Glenn Hansen.

Lokalopgøret spilles klokken 13.30 og fløjtes af Jan Hansen med Erling Stær og Danny Kirkegaard Pedersen på linjerne.

 

Fakta: Holdopstilling

Nørager stillede med følgende 14 mod Hornbæk SF:

Lasse Pedersen - Ole Nielsen, Mark Thomassen, Søren Bai og Kenneth Fisker - Kasper Sortkjær, Lasse Jensen og Michael Jensen - Christian Mørch, Martin Andersen og Steffen Klintø - Christoffer Frandsen, Ronni Bruun og Glenn Hansen

Nicki Jensen, der har døjet med småskader, var ikke udtaget.

 

Artikel fra: http://norddjurs.lokalavisen.dk/seriefodbold-noerager-spillede-lige-op-med-favoritter-til-oprykning-/Sport/20140414/artikler/140419698/1467