Serie 1 spillede uafgjort IGEN...

20. maj 2014

Lasse Jensen Lasse Jensen sørgede med sin straffesparksscoring for, at det ene point blev i Nørager.

Seriefodbold: Nøragers scoringsproblemer intakte

En sen straffesparksscoring af Lasse Jensen sikrede Nørager det ene point i hjemmekampen mod bundholdet i Serie 1, Bjerringbro

Nørager har store problemer med at lave mål i dette forår i Serie 1. I otte kampe er det kun blevet til syv mål, og derfor har landsbyklubbens udvalgte blot præsteret at vinde en enkelt kamp i denne sæson.

Heldigvis ser det godt ud defensivt - ni mål - og derfor har Nørager formået at spille hele fem kampe uafgjort.

Nøragers situation er ikke blevet bedre af, at den spillende trænerassistent Martin Andersen sandsynligvis ikke bliver klar mere i foråret på grund af en knæskade, der ikke er blevet diagnosticeret endnu.

"Vi har nu ikke en typisk målscorer, og ydermere kniber det for os at true modstandernes bagrum, fordi vi savner en eller flere spillere, der har tilpas med fart til, at vi kan spille bolde i dybden af banen," siger cheftræner Allan Haslund.

Uafgjort mod bundhold

Lørdag måtte Nørager nøjes med det ene point i hjemmekampen mod bundholdet Bjerringbro, der kom foran 1-0 efter 64 minutters spil umiddelbart efter, at holdet var kommet i undertal.

Først i det 90. minut lykkedes det hjemmeholdet at udligne ved Lasse Jensen på straffespark begået mod Ronni Bruun.

"Jeg vil rose spillerne for at vise god moral og sammenhold i en situation, hvor vi tydeligvis har spillemæssige problemer," siger Allan Haslund.

"Bjerringbro forsøgte at sætte sig på os fysisk, og det lykkedes for dem i for mange situationer, men vi skabte nu chancer nok til at komme foran før pausen, desværre manglede koldblodigheden i det afgørende spark," noterer Haslund.

Søren Bai ud i pausen

Allan Haslund måtte ud over Martin Andersen også undvære en skadet Christian Mørch og en ferierende Nicki Jensen.

Derfor var både Paw Elgaard og Thomas Rasmussen hidkaldt, selv om de ikke træner.

"De gjorde det begge fint, men det er klart, at det er svært at begå sig i Serie 1, når man ikke træner, men med en smal trup er det vilkårene, og jeg beklager mig ikke."

Allan Haslund måtte i pausen udskifte stopper Søren Bai, der måtte udgå med et trælår, han ikke kunne få bugt med.

"Vores bedste mand var målmand Lasse Pedersen, der reddede os i et par farlige situationer," siger Haslund, der fredag sender sit hold i kamp på IT Forum Park i Hornbæk mod det suveræne hjemmehold, som topper Serie 1 sikkert med 22 point for otte kampe.

"En bonuskamp," indrømmer Allan Haslund, der naturligvis vil minde sine spillere om, at de er det eneste hold hidtil, der har nappet topholdet i røven.

I det omvendte møde på Nørager Stadion sluttede kampen nemlig 1-1.

 

Artikel fra: http://norddjurs.lokalavisen.dk/seriefodbold-noeragers-scoringsproblemer-intakte-/Sport/20140519/artikler/140519413/1467