Serie 1 skal forsvare 1. pladsen

23. august 2014

Holdbilled

Søndag spiller serie 1 holdet deres 3. kamp i efterssæsonen imod Grenå IF, på Grenå Stadion.

Vi håber på at de kan hente alle 3 point og dermed forsvare 1. pladsen i serie 1.

Målmand Lasse Pedersen har trofast igen taget en snak med ligabold.dk omkring kampen og sidste hjemmekamp imod Kristrup B.

Se herunder hvad det blev til... (Artikel fra http://ligabold.dk/news/83716)

Serie 1, Pulje 7: Lasse Pedersen, Nørager-målmand, har fået en snak med LigaBold om deres midtugekamp. Derudover ser han også på deres kommende kamp. Læs mere her.

Hvad blev resultatet af jeres midtugekamp og hvad blev det for en kamp? - 1-1 imod Kristrup. En kamp som vi både var tilfredse med, og skuffede over. Vi var tilfredse med, at vi kommer frem til en masse chancer, vores spil hænger godt sammen, og ikke mindst den vilje vi viste, for at få det udlignende mål.

"Vi var os meget skuffet over, at de scorer på et hjørnespark, som vi vidste vi skulle være klar på. Vi brænder desuden chancer på stribevis i 2. halvleg, som vi nok burde have scoret 4-5 mål på. Kristrup havde også deres chance ti,l at lukke kampen til 0-2, men de brænder også et par chancer, og tilmed et straffe. Jeg mener, at hvis der skulle have været en vinder, burde det har været os".

En ny kamp venter i weekenden. Hvad er dine forventninger til denne? - Det bliver en kamp, hvor vi igen skal have arbejdshandskerne på, for igen at komme på sejrskurs. Vi skal ud og forsvare vores førsteplads, så Nørager også ligger nummer 1, når spillerunden er slut.

Hvilken modstander står I overfor? - Et hold, som har en klog og taktisk træner, der får sine spillere til, at yde max hele kampen i gennem. Det er et hold, som har været bagud 4 gange i de første 2 kampe, men alle gange er de kommet igen, og har fået 4 point ud af det. Så det er et hold der fighter, og bliver ved til dommes sidste fløjt.

Hvad skal I lykkes med for at få succes i opgøret? - Vi skal have vores spil i gang fra start, som vi har spillet på det seneste. Så skal vi være skarpe i begge felter. Lykkedes det, er der gode chancer for, at der ligger 3 point mere og venter, men det kræver hårdt arbejde fra alle mand.

Hvor og hvornår spiller I? - Kl. 13.00 på Grenå stadion.