29. september 2014

Dragter

Topholdet Nørager vandt lokalopgøret mod KPI med 5-1 i Serie 1

Lokalopgøret mellem topholdet Nørager og KPI lørdag eftermiddag på Nørager Stadion blev aldrig den kamp man kunne have håbet på.

Nørager straffede nemlig Kolinds fejl kynisk og efter 25 minutter i 1. halvleg var Kolind bagud med 3-0.

Kolind var ellers taget til Nørager med ny selvtillid efter at have fået fire point i de sidste to kampe og efter en solid 5-2 sejr over Grenaa IF sidste lørdag.

Nørager til gengæld var opsat på at komme tilbage på sporet efter et smalt 1-0 nederlag i topopgøret mod CIF sidste fredag.

Men det gik helt galt for Kolind, som ifølge den spillende medtræner Thomas Gerberg havde en kollektiv offday og kom helt forfærdeligt ind i kampen.

”Vi var bagud med 3-0 midt i 1. halvleg på tre personlige fejl,” siger Thomas Gerberg.

”Da Nørager kom foran 4-0 efter få minutter i 2. halvleg, lukkede de reelt kampen,” siger Thomas Gerberg, som kalder kampen for KPI's dårligste i denne sæson.

”Fodbold handler også om at straffe modstanderens fejl, og det var Nørager rigtigt gode til i denne kamp,” siger Thomas Gerberg.

Stor mand i front satte sig præg på kampen

Nørager træner Allan Haslund var meget tilfreds med sit holds indsats og var glad for at holdet kom tilbage på vindersporet.

”Jeg havde lavet en taktisk ændring ved at sætte Søren Bai helt op i front og ved at trække Michael Jensen længere tilbage på banen,” fortæller Allan Haslund.

Og store og fysisk stærke Søren Bai kvitterede for tilliden med to mål i det 7. og det 14. minut. Michael Jensen scorede på et hovedstød til 3-0.

”Kolind havde også deres chancer, men vi havde en meget sikker målmand i Lasse Pedersen,” siger Allan Haslund, som så sit hold kontrollere kampen fra start til slut.

En god gang fodbold gennem hele kampen

Nørager kom foran 4-0 i det 4. minut i 2. halvleg, da Kristoffer Frandsen spillede sig igennem Kolind forsvaret i fint sammenspil med Christian Mørk, og Ronni Bruun satte trumf på med en scoring til 5-0 i det 75. minut på et fint opspil af Kristoffer Frandsen.

”Vi har en smal trup og havde Lasse Jensen ude med karantæne efter rødt kort, en skadet Steffen Klintø og afbud fra to mand mere. Men hele holdet spillede en god gang fodbold i samtlige 90 minutter, men vi slækkede lidt på grebet til sidst og tillod Kolind en lidt ærgerlig scoring til sidst,” siger Allan Haslund, hvis hold lørdag møder Kristrup.

Alt for mange personlige fejl

I Kolind lejren var der ærgrelse over den svage præstation.

”Men vi må op på hesten igen og være klar på lørdag, hvor vi møder bundholdet Hadsten hjemme i en kamp, vi simpelthen skal vinde,” siger Thomas Gerberg.

Angriberen Mikkel Møller scorede Kolinds trøstmål i kampens døende minutter på et indlæg fra Kasper Jensen.

KPI gav sæsondebut på førsteholdet til Kasper Jensen, som af tidsmæssige grunde ellers har spillet på klubbens andethold i serie 4. Han erstattede Martin Holm Hansen i 2. halvleg, hvor også Thomas Gerberg kom på banen og erstattede Sebastian Hvidt. U19 spilleren Rasmus Brasch afløste senere i kampen Kasper Therkildsen.

”Det var en sløj kamp fra vores side med alt for mange personlige fejl. Det blev straffet af et skarpt Nøragerhold, som havde godt fat i os i hele kampen,” siger Thomas Gerberg.