LokalAvisen.dk - Nørager rejste sig og fik 1 point

15. september 2014

HoldbilledTopholdet Nørager sled sig til uafgjort 1-1 resultat i udekampen mod Søften i Serie 1

”Det er det ringeste vi har spillet i år.”

Så kontant lød Nøragers træner Allan Haslund efter den 1. halvleg, som hans hold havde præsteret lørdag eftermiddag i udekampen mod Søften IK.

Men med et uafgjort resultat med 1-1 er Nørager B stadig ubesejret og har som tophold i Serie 1 slået et pænt hul på 5 point ned til et bredt forfølgerfelt i en meget jævnbyrdig pulje.

Nørager rejste sig nemlig i 2. halvleg og fik overtaget efter en hæderlig indsats efter pausen. Holdet fik udlignet og overlevede i slutfasen en udvisning af Michael Jensen, som fik sit andet gule kort i kampen for brok.

”Jeg er stolt over at vi fik et point ud af denne kamp. Spillemæssigt så vi ikke for gode ud mod et godt hjemmehold, men vi leverer en hæderlig 2. halvleg og får et point med hjem,” siger Allan Haslund.

1. halvleg en halvsløj affære

Nørager spillede en 1. halvleg under niveau og havde problemer med at holde fast i bolden.

”Søften havde dygtige folk på kanterne, som udfordrede vores backer, og som skabte gode chancer til hjemmeholdet i 1. halvleg ,” fortæller Allan Haslund, som allerede efter fem minutter måtte møblere om på holdet, efter at rutinerede Ole Jensen måtte udgå med en skade.

Nørager kom bagud i det 39. minut, da en Søften spiller snørede 2-3 mand og endte med også at sætte målmand Lasse Pedersen af.

”Det var godt gået af Søften-spilleren, men det må selvfølgelig ikke ske,” siger Allan Haslund, som kaldte halvlegen en ”halvsløj” affære, som sluttede uheldigt, da Nørager i halvlegens sidste minutter fik både sendt Christoffer Frandsen og Michael Jensen ud i hver ti minutter med gule kort.

Prøver at holde kæft på banen

Nørager startede derfor 2. halvleg med to mand i undertal.

”Vi var i pausen enige om at holde fokus på ikke at komme yderlige bagud og ellers iøvrigt holde kæft på banen. Målsætningen var at komme hjem med et point,” siger Allan Haslund.

Det gav bonus i det 53. minut, da Steffen Klintø, som i starten af kampen havde afløst den skadede Ole Jensen, headede et indlæg fra venstre side i mål til udligning 1-1.

Nørager stod bedre på banen i 2. halvleg, men fik i det 80. minut sendt Michael Jensen i bad med sit andet gule kort.

”Men vi klarede at spille i undertal i slutfasen og havde oven i købet en stor chance, da indskiftede Glenn Hansen fik taklet bolden til Kasper Sortkær, som havde en god afslutning.”

Skal møde CIF i Aarhus på fredag

Det uafgjorte resultat 1-1 var ifølge træner Allan Haslund en fair udgang på en jævnbyrdig kamp, hvor hvert hold havde sin halvleg.

Nørager kommer dog til at undvære Michael Jensen, som fik en spilledags karantæne efter sin udvisning, i udekampen mod giftige Christiansbjerg IF fredag aften.

Århusianerne tørster garanteret efter revanche, efter at de for få uger siden i en dramatisk kamp i Nørager tabte på et mål af Kasper Sortkær dybt ind i dommerens tillægstid.