Nørager klar med 2 hold til DM i indefodbold

6. januar 2015

A3 Plakat - DM-2015-HR-Ustævne

 

Pressemeddelelse nr. 1 – 5. januar 2015:

 

Unibet DM i indefodbold i Grenaa Idrætscenter

 

Vi nærmer os med hastige skridt femte udgave af indefodbold.dk Grand Prix Masters finalestævnet - Unibet DM i indefodbold for herre senior, hvor Danmark's 10 bedste hold kæmper om DM titlen. Det bliver et brag af et show med masser af spændende kampe. Som tilskuer får man med garanti en uforglemmelig dag. Sidste år vandt Hobro Apotek fra Hobro, med bl.a. Martin Thomsen og Mads Justesen fra Hobro IK i Superligaen, og de indtager pt. en 5. Plads på GPM ranglisten på indefodbold.dk, men som forsvarende mester er de allerede forhåndskvalificeret. Favoritter til titlen er sjællandske Saxo Bank som fører GPM ranglisten suverænt. Saxo Bank har bla. Årets spiller i 2. Division Vest på holdet i form af Mikkel Rygaard fra Næstved og veteranen Martin Johansen, tidl. FCK og det danske landshold. Men også de sjællandske kollegaer fra MD Rustfri med de seneste 3 års DM topscorer Nikolaj Kragh på holdet, er et ret godt bud på en Danmarksmester.

 

Yderligere er følgende hold finaleklar MByg/SunCharter fra Lemvig/Aarhus, SpilXperten.com fra Ringsted, Min Købmand Thyborøn fra Ringkøbing/Thyborøn, L-tek fra Nørager, Torntoft & Mortensen fra Aarhus/Esbjerg og Muermester Lars Broe fra Odense. Lige udenfor top 9 og stadig med mulighed for kvalifikation er bl.a. Gardin Lis fra Randers, Blanketgaarden A/S fra Vivild og Gazas Børn Græder fra København.

 

Der resterer stadig 1 runde endnu før alle 10 hold er klar til finalestævnet, som igen i år afvikles i Grenaa Idrætscenter. For tilskuerne er der publikumspræmier for over 25.000 kr., så der er god grund til at slå et smut forbi Grenaa lørdag den 17. januar. Entré: 100 kr. (Gratis adgang under 12 år). Billetter kan købes på Billetto eller ved indgangen.

 

Stort pauseshow med Brian ”Brizze” Mengel

Damarks bedste fodboldfreestyler og landsholdsspiller i futsal – Brian ”Brizze” Mengel, som er kendt fra et hav af fodboldreklamer på bl.a. TV2, gæster Unibet DM i indefodbold. I pausen skal han optræde med sit underholdende show inden finalekampene går i gang.

 

Spil på vinderen af stævnet og samtlige kampe

Hovedsponsoren Unibet udbyder odds på DM finalestævnet, hvis man ønsker ekstra spænding - ligesom indefodbold.dk har løbende livescore og opdateringer herfra. Så se meget mere på indefodbold.dk.

 

Stort U15/16 DM forstævne

Som noget nyt afvikler man i år et U15/16 forstævne ved Unibet DM i indefodbold, hvor 4 stærke lokale hold er inviteret. De inviterede hold er:

 

FC Djursland U16

Hobro IK U16

Nørager Vandrehjem (Nørager BK U15)

Randers Freja U16

 

Forstævnet starter kl. 13.00 og det er GRATIS at se, hvis man har/køber billet til Unibet DM i indefodbold efterfølgende - ellers er prisen sølle 20 kr. Så allerede fra kl. 13.00 er der altså indefodbold på programmet i Grenaa Idrætscenter lørdag den 17. januar 2015

 

De to Nørager hold til DM I Grenå

1505422_394812347366506_3694292702898531995_n

Nørager Vandrehjem, FV: Gunnar Pedersen, Benjamin Kjemtrup, Sigurd Fisker, Rasmus Knudsen, Rasmus Bang. De fem U15 spillere fra Nørager skal op imod de tre storklubber, Randers FC, Hobro IK og FC Djurslands U16 hold.

 

 Get File

L-Tek, FV: Kasper Sortkjær, Claus Koch, Nicolas Bøgild, Mathias Fjedal Olsen og Michael Jensen er også at finde til GPM stævnet lørdag d.17/01. Hvor de dyster om DM Mesterskabet og 25.000 kr.

 
Hent PDF