Nørager keeper nomineret til rækkens bedste

4. februar 2015

Nøragers serie 1 målmand, Lasse Pedersen, er på baggrund af sidste sæsons præstationer, blevet nomineret til årets målmand i serie 1. I Den forbindelse har Ligabold.dk lavet et lille interview med Lasse.

 Lasse Pedersen

Nørager Boldklub-keeper, Lasse Pedersen, har fået en snak med LigaBold om hans nominering til Årets Målmand i rækken. Læs mere her.


Hvad er din reaktion på at være blandt de nominerede i rækken til LigaBold Awards 2014?
- Jeg bliver da glad for at se, jeg var en af de udvalgte til årets målmand i puljen. Der er faktisk mange dygtige målmænd i puljen, så er det er da et stort skulderklap, at jeg er en af de nominerede.

HAR DU STEMT I DAG? KLIK HER FOR AT AFGIVE DIN STEMME

I hvor høj grad betyder det noget at blive anerkendt for sine præstationer i rækken?
- Det er da dejligt, at nogle har lagt mærke til, hvordan det er gået for mig i løbet at sæsonen. Det gør da også bare, at man glæder sig endnu mere, til at komme ud træningsbanen, og til at komme igang med sæsonen til april. Må også anerkende at jeg har haft et godt samarbejde med de andre spillere på holdet. Vi har fundet et godt sammenspil, vi ved hvordan vi hjælper hinanden bedst muligt.