Mission mesterrække lykkedes

10. juni 2015

11418917_836379593084707_6624000156387531954_n

FV: René Jensen, Kristoffer Frandsen, Mikkel Nygaard, Rasmus Nielsen, Gunnar Pedersen, Sigurd Fisker, Alexander Maarup, Christoffer Vendelbo, Mads Espensen, Martin Kristiansen, Rasmus Knudsen, Kristian Larsen, Mirza Sarec, Magnus Rasmussen, Steven Kjeldsen, Benjamin Kjemtrup, Martin Vibsig, Emil Sørensen. 

Nørager Boldkub rykker op i U16 mesterrækken

Lørdag lykkedes det Nøragers unge talenter at rykke op i mesterækken ved at vinde U15 A-rækken, 2 point foran Lystrup/Virup. Nørager skulle besejre Hadsten SK, som ikke har tilspillet sig et eneste i denne halv sæson, som tilgengæld har budt på hele 24 point i 14 kampe til drengene fra Nørager.

 

Bustur til Hadsten

Stemningen var høj da turen gik imod Hadsten lørdag formiddag, Nørager Boldklub havde arrangeret bustur, for både spillere og tilskuere til kampen. Bussen blev fydt til bristepunktet med spillere og tilskuere, og endnu flere stødte til i Hadsten, dermed var opbakning i hvert fald i orden til den vigtige kamp!

Sejren kom i hus efter et flot comeback på 3 mål i 2. halvleg efter et pauseresultat på 1-0 til Hadsten. Nøragers første mål faldt på en dødbold sparket af Rasmus Knudsen, hvor Steven Kjeldsen dukkede op og med et flot hovedstød dirigerede bold ind bag en chanceløs Hadsten keeper. Herefter satte Nørager drengene sig på det meste af spillet og målet til 1-2 kom udmiddelbart efter hvor midterforsvareren Magnus Rasmussen, var trukket med frem i banen og i flot sammenspil med Emil "Bette" Sørensen spillede sig igennem til frit mål. 

Målet til 1-3 faldt som så ofte før i denne sæson på en dødbold, og endnu gang sparket fra Rasmus Knudsens højre fod. Denne gang kunne en af sæsonens helt store profiler, midterforsvaren Christoffer "Pjokke" Vendelbo score sit 4 mål. Inden slutfløjtet blev trykket fra Hadsten størrer og keeper Mikkel Nygaard Thomsen måtte i flere omgange ud i gode redninger. Vi måtte dog inkassere et reduceringsmål til 2-3, som også blev kampens resultat.

Oprykningen blev fejret

Fodbold

Traditionen tro blev oprykningen fejret på på Futten i Nørager, hvor der var mad og drikke til oprykkerne og kaffe og kage til forældre, tilskuere og andre der ville fejre de unge drenge, alt sammen givet af Nørager Boldklub i dagens anledning :-)

 

Turbulent og spændene sæson

Nøragers U15 slutter således på en flot 1.plads i A-rækken. En række som har været utrolig tæt med 6 rigtig gode hold. "Sæsonen har budt på 2 nederlag, hvor særligt nederlaget til Lystrup/Virup var smertefuldt og på daværende tidspunkt så det ud til at oprykningen var uden for rækkevidde, men et uventet 2-2 resultat sendte os igen på kurs imod Mesterrækken" fortæller træner Kristoffer Frandsen og forsætter "Ser man på sæsonens højdepunkter, må man bare sige at 1-0 sejren over FC Djursland var helt speciel, en kamp der blev vundet på utrolig fight, vilje og flot fodbold, det var en rigtig god U15 kamp, som viste hvilket potentiale de her drenge har". 

 

u15

Christoffer "Pjokke" Vendelbo i en af mange dueller i sæsonens 1-0 sejr over FC Djursland.

 

Jagten på det jyske mesterskab kan igangsættes

Næste opgave for Nøragers U15 bliver Jysk mesterskabskamp imod Aabyhøj onsdag d.17.6.

Kampen spilles Aabyhøj stadion kl.19.00.