Brix Cup

Det er Auning IF, Auning Idræts- og Kulturcenter, Sportigan Auning og Nørager Boldklub der i fællesskab arrangerer indefodboldstævnet. I 2015 var 55 hold tilmeldt og der var godt besat på tilskuerpladserne - mange lokale kampe var med til at sætte liv i publikum.

Stævnet afholdes mellem jul og nytår i Auning Idræts- og Kulturcenter.

Hal B var omdannet til legeland, en rigtig god ide som må tilskrives lederne af hallerne. Der var også mulighed for at slukke både sult og tørst. Der er dømt råhygge så det basker når BRIX CUP fyres af.

Find årets invitation og program under Nyheder...

Brix Cup

Brix Cup er også meget besøgt af vores egne NBK spillere, vi har blandt andre både L-tek og Min Købmand Nørager. Købmanden som for 2. år i træk spillede sig til en 4 plads i 2013. Imens L-tek i 2014 endte aller øverst på podiet, med en finale sejr over Blanketgaarden, de lokale unge mænd fra nabobyen Vivild.

Brix Cup 2015 - Nr 3 - L-tek

L-tek

V4-131239978

Min Købmand Nørager